Laatste RSCA Nieuws
Het dagelijkse heet van de naald RSCA nieuws


17/1;  Brian Riemer kan morgen nog geen beroep doen op Anders Dreyer, die wel in de selectie zit maar dus wellicht niet zal spelen. Lior Refaelov is nog gekwetst.

18/1:  Wat al een tijdje in de lucht hing is nu ook officieel bekend gemaakt door RSC Anderlecht, Anouar Ait El Hadj verlaat na tien jaar de club voor een definitieve transfer naar Racing Genk.

18/1:  Anderlecht heeft een selectie van twintig spelers bekendgemaakt voor de partij van straks tegen Zulte Waregem. Zoals verwacht daarbij geen Fabio Silva. Nieuwkomer Anders Dreyer zit wel meteen in de selectie.  Futures-spelers Théo Leoni, Nilson Angulo en Lucas Stassin zijn er straks wel bij.

18/1:  Anderlecht is er niet in geslaagd om de belangrijke match tegen Zulte Waregem te winnen. Integendeel, het verloor met 2-3 na onder andere twee doelpunten in geschenkverpakking voor Zulte na knullig balverlies bij Paars-wit.

19/1: We durven het bijna niet schrijven, maar het is wel effectief zo, zondag wacht RSC Anderlecht een degradatietopper tegen Seraing. Coach Brian Riemer was eerlijk hard na de wedstrijd: "Ik ben beschaamd"

22/1:  Coach Brian Riemer voert vier wijzigingen door aan zijn basiself in vergelijking met de partij van woensdag tegen Zulte Waregem. Killian Sardella start als linksback, Amadou Diawara en Kristian Arnstad op het middenveld en nieuwkomer Anders Dreyer vooraan.

22/1: Anderlecht kan weer (even) opgelucht ademen. De 18-jarige Mario Stroeykens scoorde na rust het enige doelpunt tegen Seraing op aangeven van de Deense aanwinst Dreyer.

23/1:  Francis Amuzu zat gisteren tegen Seraing op de bank omdat hij ziek was.  Kristian Arnstad pakte tegen Seraing zijn vijfde gele kaart van het seizoen. De Noor mist zo de wedstrijd van komend weekend tegen Antwerp door schorsing.

24/1:  Thomas Henry, die volgens de media dichtbij een transfer naar Anderlecht stond, kent het verdict van de blessure die hij zaterdag opliep. Onderzoek wijst uit dat de 28-jarige spits de kruisband van zijn rechterknie gescheurd heeft. Er wacht hem een maandenlange revalidatie.

26/1:  Anderlecht en Watford praten momenteel over een overgang van Wesley Hoedt.

27/1:  Anderlecht heeft zopas de transfer van Julian Duranville naar Borussia Dortmund aangekondigd. "De club heeft alles in het werk gesteld om Julien, binnen een duidelijk kader en traject, een toekomst te bieden binnen het eerste elftal van paars-wit. De speler en zijn entourage verkozen echter de stap naar het buitenland", zo schrijft de club.

27/1:  Nadat verschillende clubs interesse leken te tonen in Sebastiano Esposito, blijkt de spits nu op weg naar Bari. De Italiaanse media melden dat een akkoord nakend is en dat Inter Esposito opnieuw zal verhuren.

.