Laatste RSCA Nieuws
Het dagelijkse heet van de naald RSCA nieuws


14/5:  Dezelfde dag als dat hij afscheid nam van Anderlecht, heeft Simion Michez zijn nieuwe club bekendgemaakt. Het 21-jarige jeugd product van paars-wit tekent een contract voor drie jaar bij Beerschot. 

16/5:  Bart Verbruggen is één van de vier doelmannen in de voorselectie van Nederland voor de play-offs van de Nations League.  Anderlecht heeft met succes zijn lijn uitgeslagen in de talentenvijver van Standard. Deze zomer maken drie beloftevolle jongeren de overstap van Luik naar Neerpede. Het gaat om Ojea Cobellia Noa, Dia Saliou (beiden geboren in 2009) en Aaron Wiggers (2007).

21/05:  Antoine Colassin lijkt net op tijd zijn neus voor goals gevonden te hebben. Vanmiddag scoorde hij twee keer voor Heerenveen in de wedstrijd tegen PSV (3-3). Volgens de Leeuwarder Courant heeft de spits recent meermaals aangegeven graag in Friesland te willen blijven na dit seizoen.

22/05:  Théo Leoni heeft een nieuw contract getekend tot 2026. De 23-jarige middenvelder vierde in oktober zijn debuut voor de A-ploeg en zal bij de aanvang van het nieuwe seizoen ook meteen meetrainen met de A-kern.

23/05:  Mohammed Dauda maakt definitief de overstap naar Tenerife. Juan Guerrero, de sportief directeur van de Spaanse tweedeklasser, laat weten dat Dauda voor drie jaar getekend heeft. "De transfersom zullen we gespreid over die drie jaar aan Anderlecht betalen", klinkt het nog.

.